Skip to main content

Lokale Samenwerking

Bij Proxy Delhaize Sint-Jan-In-Eremo geloven we sterk in de kracht van samenwerkingen met lokale bedrijven. Deze partnerschappen verrijken niet alleen ons assortiment, maar dragen ook bij aan de groei en welvaart van onze gemeenschap. Hier zijn enkele van onze gewaardeerde lokale partners:

Eigen Kweek
Gezellige boerderijwinkel waar ze met de grootste zorg en hygiëne een ruim assortiment aan ambachtelijke producten maken.

Appelaere
Geniet van het verfrissende aroma van lokaal geteelde appels in de Appelaere-sappen. Deze samenwerking brengt de smaak van onze regio rechtstreeks naar uw glas.

Creek
Geniet van de Sentse natuur in jouw glas: een eenvoudige, krachtige en vooral puur natuurlijke tonic.

Stokerij Borrel
Lokale destillatiekunst komt tot leven met Stokerij Borrel. Proef de geest van Sint-Jan-In-Eremo in hun gedistilleerde dranken.

Frapa Geitenkazen
Frapa Geitenkazen biedt zachte, smaakvolle kazen die met zorg zijn gemaakt. Een heerlijke toevoeging aan onze lokale kaasselectie.

Nazo Sushi
Nazo Sushi’s vakmanschap in de kunst van sushi brengt een stukje Japan naar onze gemeenschap.

Boer Steven
Boer Steven voorziet ons van verse polderaardappelen.

Aardbeien Vergeyle Causyn
Onze samenwerking met Aardbeien Vergeyle Causyn levert sappige, zoete aardbeien, lokaal geteeld voor optimale versheid.

Lauthentic
Verwen uzelf met de luxe van Belgische chocolade van Lauthentic, gemaakt met passie en vakmanschap.

Brouwerij Angarde
Ontdek de lokale bierscene met Brouwerij Angarde. Hun ambachtelijke bieren weerspiegelen de rijke smaaktraditie van onze regio.

Fruitbedrijf Rijckaert Jonas
Met passie en toewijding levert fruitbedrijf Rijckaert Jonas hoogwaardig fruit dat niet alleen vers en smaakvol is, maar ook bijdraagt aan het ondersteunen van lokale landbouw en gemeenschap.

Dankzij deze waardevolle samenwerkingen kunnen we niet alleen hoogwaardige producten aanbieden, maar ook bijdragen aan de bloei van onze lokale economie. We zijn er trots op onze gemeenschap te ondersteunen en te laten groeien door middel van deze partnerships.

Buurtslagers biedt vers vlees en bereide maaltijden met de nadruk op kwaliteit en smaak. Een vertrouwde plek voor vleesliefhebbers.

Van Gerven Asperges is gepassioneerd door het telen van heerlijke asperges, recht uit de grond. De versheid en smaak van hun asperges zijn ongeëvenaard.

Tierenteyn-Verlent
is bekend om zijn ambachtelijke mosterd en azijn. Ze brengen de smaak van traditie naar onze schappen met hun unieke producten.

Chocolate Base
tovert lokaal geproduceerde chocolade om tot ware kunstwerken. Proef de creatieve flair en passie voor chocolade in elk stuk.

Confiserie Bogaert-DeSmet
biedt een scala aan zoete lekkernijen, van pralines tot snoepjes.

Seppe’s Granola
staat voor gezonde, huisgemaakte granola met een knapperige textuur en rijke smaken. Een gezonde start van de dag begint hier.

Mart Kralt Bloemen
brengt kleur in onze gemeenschap met verse bloemen en prachtige boeketten. Elk bloemstuk is een kunstwerk op zich.

Charles Dossche Pannenkoeken,
geniet van de traditionele smaak van pannenkoeken van Charles Dossche. Hun pannenkoeken zijn perfect voor elk moment van de dag.

Verhofstede Fruitsappen
perst heerlijke sappen van lokaal geteelde vruchten. Een verfrissende keuze met een lokaal tintje.

Verstegen
biedt kruiden en specerijen van hoge kwaliteit voor de meest smaakvolle gerechten. Hun producten tillen de lokale keuken naar een hoger niveau.

Vleeswaren Charles
staat voor vakmanschap in vleeswaren, met een breed assortiment aan heerlijke charcuterie.

Marblo
is een bedrijf dat artisanale dagschotels, vlees, vis, kaas, desserts, soepen en maaltijdcomponenten produceert.

Impuls Fashion biedt mode die stijl en comfort combineert, en ze dragen bij aan het bevorderen van modetalenten.

Bello Mondo
is een groothandel in brillen met ondertussen meer dan 30 jaar ervaring. We hebben een groot assortiment aan voornamelijk lees- en zonnebrillen …

Ranobo
is een leverancier van natuurlijke smaken, het zit in de kleine dingen. Ontdek hun ruime assortiment aan noten, pitten, zaden, crackers en gedroogde vruchten …

Happy Soaps
levert milieuvriendelijke en duurzame verzorgingsproducten, met aandacht voor onze planeet en het welzijn van onze gemeenschap.

Masta
is een merk van reinigers, wasgoedproducten en vakmanschap die gemaakt zijn van hoogwaardige grondstoffen en zuinige ingrediënten.

HG
biedt huishoudelijke producten en schoonmaakoplossingen van hoge kwaliteit voor een frisse en schone omgeving.

Rabeko
is een familiebedrijf dat sinds 1997 ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s produceert met een zeer laag koolhydraatgehalte.